00386 (04) 5778 200 00386 (04) 577 82 50 info@hotel-kristal-slovenia.com •   NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST • EU SKLADI OPTIMIZACIJA POSLOVANJA

Sprostitev

Zaradi hitrega tempa življenja smo vsakodnevno izpostavljeni stresu. Stres pa v naših telesih ustvarja popolne pogoje za bolezen. Odpočijte si od vsakodnevne rutine in pridite k nam, kjer boste našli mir in ravnovesje.

V naši hiši Ayurvede boste uživali in se spočili od pritiskov službe, skrbi za domače in nenehnega hitenja. Lahko si privoščite različne Ayurvedske masaže, ogrevalne, očiščevalne in pomlajevalne terapije, ki imajo skupen namen: da očistijo vaše telo vsakodnevnih strupov in ga vrnejo v naravno ravnovesje, da se boste lažje spopadali z izzivi vsakdana. Če si želite več gibanja, se lahko pridružite izbranim učiteljem, ki vas bodo popeljali v svet yoge, če pa želite celostno prenovo, se lahko prijavite na program.

Cilj programa Panchakarma je očistiti organizem strupenih snovi in s tem povezanih telesnih in mentalnih blokad. Ko odpravite blokade, bo to izboljšalo vaše fizično, čustveno in mentalno stanje. Nakopičene strupene snovi namreč blokirajo proces samozdravljenja in ko telo zadiha, se bo lažje spopadlo z vašim stresom in morebitnimi zdravstvenimi težavami.

Prav tako lahko misli na pašo spustite v naši finski savni, v zimskem vrtu s pristnim domačim vzdušjem ali pa v bralnem kotičku, kjer si lahko privoščite knjigo ali dve.

Privoščite svojemu telesu in umu sprostitev in se odmaknite od delovnega in skrbi polnega vsakdana. Ko boste napolnili moči, bodo tudi vsakdnevni izzivi lažje rešljivi.

Galerija

Sprostitev