00386 (04) 5778 200 00386 (04) 577 82 50 info@hotel-kristal-slovenia.com •   NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST • EU SKLADI OPTIMIZACIJA POSLOVANJA

Kulinarika

Restavracija Pri lovcu

Ko vstopite v restavracijo Pri lovcu, iz kuhinje omamno zadiši po lovskih in ribjih specialitetah. Naša restavracija je dediščina starega očeta, ki nas je vedno učil, da sta najpomembnejši stvari v življenju dobra družba in okusna hrana. S ponosom se teh načel držimo in našim gostom pripravimo nepozabno kulinarično doživetje.

Pri lovcu se najraje igramo z lovskimi in ribjimi specialitetami, po katerih slovimo. Pri pripravi jedi uporabljamo le okoliške sestavine, saj se zavedamo, da je lokalno vedno najboljše. Hrana, ob kateri brbončice navdušeno predejo in prijeten ambient sta naša strast, zato kuhar Luka vsakemu gostu pripravi lokalno kulinarično izkušnjo, ki si jo bo zapomnil za vedno. Pristno domače vzdušje pa poskrbi za to, da iz naše restavracije odidete z nasmehom na obrazu.

Pika na i je naša butična čokoladnica, kjer vas pričakajo čokoladne umetnine mame Alenke. Lokalne sestavine in ročna izdelava z veliko ljubezni postavita razvajanje na višjo raven. Mama Alenka vas pričaka z nasmehom in poskrbi za vsakega ljubitelja čokolade. Glavna zvezda naše čokoladnice je mohantek, kjer so v črno čokolado vmešana konopljina semena in sir mohant. Divje ideje, podkrepljene z lokalnimi sestavinami in ogromno ljubezni vam bodo pričarale čokoladno toplino, v katero se boste vedno znova radi vračali.

Kremni brokoli na plavanju
Brokoli kremna juha s prekajeno bohinjsko postrvijo
Pravljica bohinjske govedine
Goveja taljata z grobo piransko soljo in parmezanom
Jagenček na sprehodu
jagenčkov kare na aldente kuhani zelenjavi, ter krompirjem v skorji
Čokoladni jelen v družbi trdinke
file jelena na trdinkini polenti (grobo mleta koruzna moka,avtohtona iz naših krajev), v čokoladni omaki in brusnicami
Okajena Zupanova postrv
hladno dimljena, Zupanova postrv na hrenovi peni,pečeni hruški, ter olivnim oljem iz slovenske obale
Gosji crpaccio
gosji crpaccio na tonejčevi skuti mešani z zelišči

Galerija

Kulinarika