00386 (04) 5778 200 00386 (04) 577 82 50 info@hotel-kristal-slovenia.com •   NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST • EU SKLADI OPTIMIZACIJA POSLOVANJA

Doživetja

Bohinj je prečudovit biser slovenske narave, ki si ga lahko ogledate peš, s kolesom, na konju … Ponuja ogromno različnih aktivnosti, med katerimi boste gotovo našli vsaj eno, ki vam bo ustrezala.

Če k nam pridete poleti in uživate v vodnih športih, boste našli raj na zemlji, saj Bohinj ponuja raftanje, vožnjo s kajakom in kanujem, soteskanj, kopanje v čistem jezeru ali pa se (sploh če imate s seboj otroke) odpravite v Vodni park Bohinj, kjer se lahko skupaj zabavate in uganjate vodne norčije. Poleg jezera lahko najdete čiste, neokrnjene tekoče vode, kjer bo ribolov pravi užitek.

Če ste raje na trdnih tleh, se lahko odpravite na sprehode v naravo ali pohodništvo – okolica Bohinja ponuja prečudovite naravne lepote, lahko se peljete s kočijo, na Ranču Mrcina v vasi Studor pa lahko jahate islandske konje v naravi.

Za adrenalinske navdušence je Bohinj pravi kraj: od športnega plezanja, do padalstva, obiščete lahko adrenalinski park in Zip line, kar je številka 1 na vaši listi, če imate otroke, ki niso več premajhni za tako doživetje.

Pozimi se lahko odpravite na Vogel, kjer lahko smučate ali pa si zgolj privoščite razgled na čudovito bohinjsko jezero, ko se vzpenjate z gondolo. Po bohinjskih dolinah so postavljenje urejene tekaške proge s čudovitimi razgledi.

Nadihali se boste svežega zraka in svoje oči spočili na čudoviti naravi. 

Galerija

Doživetja

Domača čokoladnice - Ročno izdelani izdelki

Poslovni partner